Asayiş »

Mardin Nusaybin'de Otomobilin Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki D.K., otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kışla Mahallesi'nde meydana gelen kazada, edinilen bilgilere göre D.K. isimli 6 yaşındaki çocuk, yolun karşısına geçmekteyken bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Olayın ardından, sağlık ekipleri ve polis hızlıca bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından, ağır yaralı çocuk Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazanın nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlattı ve olayla ilgili verileri toplamaya başladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.