Siyaset »

Kocaeli'de Bakan Yerlikaya, Huzur ve Güvenlik İçin 688 Bin Görevliyle Çalıştıklarını Açıkladı

Kocaeli'de İçişleri Bakanı Yerlikaya, güvenlik konularında yaptığı açıklamada, aziz milletin huzuru için 688 bin personel ile görev yaptıklarını belirtti. Toplantıda, Kocaeli'nin güvenliği ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Kocaeli'de gerçekleştirilen toplantıda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenlik konularına dair önemli açıklamalarda bulundu. "Tek bir amacımız var; aziz milletimizin huzur ve güvenliği" diyen Bakan, Türkiye genelinde yürütülen "Türkiye’nin Huzuru" buluşmalarının önemine vurgu yaptı. Kocaeli Valiliği'nin koordinesinde yapılan toplantıda, ildeki güvenlik durumu, jandarma, emniyet ve sahil güvenlik birimlerinin çalışmaları hakkında detaylar paylaşıldı. Toplantıya Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve diğer yetkililerin katılımı yoğun oldu. Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, güvenlik için canla başla çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı çalışanlarına bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.