Asayiş »

Mersin Tarsus'ta Havalandırma Boşluğuna Düşen İnternet Çalışanı Kurtarıldı

Mersin Tarsus'taki bir apartmanda kablo çekme işlemi sırasında havalandırma boşluğuna düşen internet çalışanı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda, A.P. isimli internet şirketi çalışanı, kablo çekmek için binanın damına çıktı. Havalandırma boşluğundan kabloyu indirdiği sırada dengesini kaybederek aşağı düştü. Apartman sakinlerinin çığlıklarını duyması üzerine, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar sonrasında, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaralıyla iletişim kurduktan sonra, üstten erişimin mümkün olmaması nedeniyle birinci kattaki daire sakinlerinden izin alarak duvarı kontrollü bir şekilde kırma kararı aldı.

Dikkatli bir çalışma ile duvara ulaşan ekipler, A.P.'nin ayağında açık kırık olduğunu tespit etti. Yaralıya olay yerinde ilk müdahale yapılarak atel uygulandı. Ardından, A.P. dikkatlice bulunduğu alandan çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Sedye ile ambulansa alınan yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Bu olay, ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde sonlandırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.