Kültür Sanat »

Elazığ'da 6. Kitap Fuarı, 80 Yayınevi ile Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Elazığ'da düzenlenen 6. Kitap Fuarı, çeşitli yayınevlerinin katılımıyla kapılarını açtı. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, fuarın Elazığ için önemli bir buluşma olduğunu vurguladı ve tüm hemşehrilerini etkinliğe davet etti. 9 gün boyunca sürecek fuarda, kitaplarla buluşma imkanı sunulacak.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap Fuarı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde törenle açıldı. Fuara katılan 80'den fazla yayınevinin kitapları sergilendi. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, etkinliğe gösterilen ilginin büyük olduğunu belirterek, "Elazığ'ın müzeler ve fuarlar şehri olma amacımızı sürdürüyoruz" dedi. Ayrıca, eğitim müzesinin açılışı için gün sayıldığını ifade etti. TSO Başkanı İdris Alan da, fuarın kalabalık bir katılımla açıldığını ve iş dünyası için önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Öğrenciler, fuardaki kitapların çeşitliliğinden memnuniyetlerini dile getirerek, etkinliğe katılmanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.