Asayiş »

Gazze'de Enkaz Altında Kalan Cenazelerin Çıkarılması Çalışmaları Başladı

Gazze'de enkaz altındaki cenazelerin çıkarılmasına yönelik çalışmalar başladı. 12 yaşındaki Tarık el-Navasra, babası ve amcalarının cenazelerini defnedebileceği için umutlu. Sivil savunma ekipleri, evlerinin yıkıldığı sırada enkaz altında kalanların çıkarılması için destek veriyor.

Gazze'de, sivil savunma ekipleri, İsrail'in hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin cenazelerini enkazdan çıkarma çalışmalarına başladı. 12 yaşındaki Tarık el-Navasra, "Bugün, Allah’ın izniyle, babamın ve amcalarımın cenazelerini çıkarıp defnedebileceğiz" diyerek duygularını ifade etti. Tarık, evlerinin vurulduğu sırada içeride 70'ten fazla insan bulunduğunu ve 48 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Halen 7 kişinin enkaz altında olduğu bilgisi verildi. Tarık, sivil savunma ekiplerine teşekkür ederek, cenazeleri çıkarma çabalarından dolayı minnettarlığını dile getirdi. İsrail, el-Navasra ailesinin evini 2023 yılında hedef almıştı. Çalışmalar, Maghazi Mülteci Kampı'ndaki yıkılan 5 katlı binada devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.