Yaşam »

Adıyaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kadir Özer'e Sürpriz Yapıldı

Adıyaman'da depremin etkilerini yaşayan öğretmen Kadir Özer, öğrencileriyle birlikte hayata tutunmaya çalışıyor. Öğrencileri ve velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kadir Özer'e sürpriz bir kutlama yaptı. Kadir Özer, depremde eşini ve çocuğunu kaybetmiş, sol bacağı ise kesilmişti.

Adıyaman'da Demokrasi İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Kadir Özer, 6 Şubat'taki depremde yaşadığı kayıplara rağmen öğrencilerine olan bağlılığını sürdürüyor. Eşini ve çocuğunu yitiren Özer, bir bacağı kesilerek protez kullandıktan sonra tekrar sınıfına dönerek eğitim hayatına devam etti. Kadir Özer, bu yıl birinci sınıflara öğretmenlik yaparak yeni öğrencileriyle buluştu. Onlardan biri de, depremde enkazdan kurtulan Asya Atal. Annesini kaybeden ve sağ kolu ile bacağı ampute edilen Asya, öğretmeni Kadir Özer ile birbirlerine destek oluyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrencileri ve velileri, Kadir Özer için pasta alarak kutlama düzenledi. Öğretmen Kadir Özer, öğrencilerinin kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ederek, "Okula geldiğimde acılarımı unuturum. Öğrencilerim olmasaydı bu süreçleri atlatamazdım. Burada, çocuklarla birlikteyken tüm dertlerimi unutuyorum. Öğretmenliği çok seviyorum. Asya da benim gibi bir yaralı; birbirimize ilaç oluyoruz. Sınıf arkadaşları da ona destek oluyor" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.