Antalya Muratpaşa'da Restoranda Yemek Yedikten Sonra Silahlı Saldırıya Uğrayan 1 Kişi Yaralandı
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, restoranda yemek yedikten sonra silahlı saldırıya uğrayan Türk asıllı Alman vatandaşı Abdullah H. bacağından yaralandı. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Abdullah H., aracına binerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu. Yaralı, restoran çalışanlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Muratpaşa ilçesinin Etiler Mahallesi'nde, akşam saat 20.30 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Türk asıllı Alman vatandaşı Abdullah H., bir restoranda yemek yedikten sonra aracına bindiği sırada saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda bacağından yaralanan Abdullah H., yemek yediği restoranın önüne geçerek çalışanlardan yardım talep etti. Restoran çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından şüphelinin yakalanması için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yerinde yapılan incelemede 2 fişek ve 3 adet boş kovan bulundu. Ekipler, saldırganın izini sürmeye devam ediyor.