Asayiş »

Köln Bonn Havalimanı'nda İki Rumen Yolcu, Uçağı Kaçırmak İçin Camı Kırdı

Almanya'nın Köln Bonn Havalimanı'nda iki Rumen yolcu, uçaklarına yetişmek için acil çıkış kapısının camını kırarak piste girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri olay yerine müdahale etti ve şahıslar gözaltına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Köln Bonn Havalimanı'nda Cuma akşamı yaşanan olay, iki Rumen yolcunun uçağa yetişememesi üzerine gelişti. Yerel saatle 21.30'da, Bükreş'e gitmek üzere kalkacak olan Wizz Air uçağına son çağrı yapıldıktan sonra, yolcuların uçağa binmesi için kapılar kapandı. Ancak, 28 ve 47 yaşındaki iki yolcu, acil çıkış kapısının camını kırarak piste daldı. Kapıları kapalı ve motorları çalışır vaziyette olan uçağa binmeye çalışan bu yolcular, havalimanı güvenlik güçleri tarafından hızla gözaltına alındı.

Polis Açıklaması
Olayla ilgili olarak, havalimanı pistine izinsiz girişten cezai işlem başlatıldığı ve havacılık güvenliği yasasının ihlaline dair soruşturma açıldığı bildirildi. Havalimanında görevli bir personel, yaşananları kayda alırken, yolcuların pistte hareket eden uçağa doğru koştuğu anlar, hem güvenlik açığı hem de yolcuların hayatlarını tehlikeye atma girişimi nedeniyle geniş bir şekilde tartışılmaya başlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.