Asayiş »

Ankara Mamak'ta Psikolojik Sorunları Olan Kişi Evinin Yangınında 1 Kişi Yaralandı

Ankara Mamak'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi evini ateşe verdi. Olayda bir kişi yaralanırken, apartman sakinleri can güvenliklerinin olmadığını belirtti. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızlıca müdahale etti.

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi'nde 55 yaşındaki A.E.'nin yaşadığı dairede çıkan yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Edinilen bilgilere göre, A.E. daha önce apartman sakinlerini tehdit etmişti. Yangın sırasında bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Apartman sakinleri, A.E.'nin ruhsal sorunları olduğunu ve sürekli tehditlerde bulunduğunu ifade etti. Yangının ilk belirtilerini, A.E.'nin komşusu olan Nesimi Öcal fark etti. Öcal, A.E.'nin daha önce "bina yakacağım" şeklinde tehditler savurduğunu belirtti.

Ayrıca, apartman sakinlerinden Mehmet Hökerek, A.E.'nin evini yaktıktan sonra bıçakla balkonda beklediğini ve itfaiye görevlilerine saldırdığını aktardı. Hökerek, "Burada tehdit etmediği insan kalmadı. Biz eşimizi, çocuğumuzu merdivenlerde tek başına bırakamıyoruz. Yetkililerden gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve apartman sakinleri, can güvenliklerinin sağlanmasını talep etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.