Ekonomi »

Ankara'da Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ankara'da gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında, Bakan Işıkhan sürdürülebilir büyüme hedeflerini vurguladı. Sanayide dijital dönüşüm ve stratejik yatırımların güçlendirilmesi üzerine politikalar ele alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Bakan Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sanayide yeşil ve dijital dönüşüm süreçleri ile katma değerli üretimin artırılmasına yönelik alınacak önlemleri gündeme getirdi. Ayrıca, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme için kararlılıkla uygulanacak ekonomi programlarının önemine dikkat çekti. Bu doğrultuda, stratejik yatırımların desteklenmesi ve ekonomik büyümenin sürdürülebilirliği için gerekli adımların atılacağı ifade edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.