Asayiş »

Diyarbakır Bağlar'da Taksi Şoförüne Yönelik Silahlı Saldırı Gerçekleşti

Diyarbakır Bağlar ilçesinde bir taksi şoförü, durakta uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir saldırgan, yüzünü gizleyerek durakta ateş açtı ve şoför Recep Ö. ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Diyarbakır Bağlar ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda, taksi şoförü Recep Ö. durakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu. Saldırgan, yüzünü kapatarak olay yerine geldi ve aniden ateş açtı. Recep Ö., aldığı mermilerle ağır yaralanarak olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri inceleme başlattı. Saldırganın kimliği ve yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.