Asayiş »

Kırıkkale Yahşihan'da FETÖ Soruşturması Kapsamında Şube Müdürü Tutuklandı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan Şube Müdürü A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonrası, A.K. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Şube Müdürü A.K., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, A.K.'yi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Ayrıca, soruşturma sürecinde A.K.'nin Yahşihan Kaymakamlığı tarafından açığa alındığı bildirildi. Bu gelişmeler, ilçede FETÖ ile mücadele kapsamında atılan adımları bir kez daha gündeme getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.