Asayiş »

Şanlıurfa Haliliye'de Adliye Binasında Meydana Gelen Patlamada 1 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa Haliliye'deki adliye binasında meydana gelen patlamada bir zabıt katibi yaralandı. Olay, 15.00 sıralarında adli emanette meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı ve itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Yaralı personelin hastanede tedavisi sürmekte.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye ilçesindeki adliye binasında gerçekleşen patlama ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, olayın adli emanette gerçekleştiğini ve saat 15.00 civarında meydana geldiğini belirtti. Patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını ifade eden Vali, yaralanan zabıt katibinin bacağından yaralandığını ve şu an hastanede tedavi edildiğini söyledi. Yaralının bilincinin açık olduğunu ve olayla ilgili araştırmaların sürdüğünü vurguladı. Ayrıca, olayın ardından adliye binasının boşaltıldığını ve çevrede güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Vali Şıldak, adliye teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti ve can ve mal kaybı riskinin bulunmadığını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.