Siyaset »

Ankara'da Bakan Göktaş, Kadın Girişimciler İçin Eğitim Tırı Projesini Duyurdu

Ankara'da, Bakan Göktaş, Yükselen Kadınlar Girişimcilik Eğitim Tırı'nın Türkiye genelinde kadın girişimcilerin eğitimine destek vereceğini açıkladı. Kadınların potansiyelini artırmayı hedefleyen bu proje, kadınların yeni pazarlara ulaşmalarını amaçlıyor. 2025 Aile Yılı'nda kadınların güçlenmesi için çeşitli çalışmalar devam edecek.

Türkiye genelinde kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla başlatılan Yükselen Kadınlar Girişimcilik Eğitim Tırı projesi, Bakan Göktaş tarafından tanıtıldı. Göktaş, bu tırın Türkiye'nin dört bir yanına ulaşarak kadınların hayatın her alanında var olmalarına katkı sağlayacağını ifade etti. Eğitimlerin yanı sıra kadınların diğer bakanlık hizmetlerinden de faydalanabileceği belirtilirken, kadın girişimcilerin potansiyelinin görünür kılınmasının ülkenin geleceği için önemli olduğu vurgulandı. Göktaş, bu projeyle kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine ve güçlenmelerine destek vereceklerini sözlerine ekledi. "Yükselen kadınların, yükselen Türkiye'nin yolculuğu daim olsun," diyen Göktaş, tırın yolculuğunun hayırlı olmasını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.