Asayiş »

Antalya Muratpaşa'da Barışmak İçin Buluştuğu Akrabasını Vuran Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde barışmak amacıyla buluşan iki akraba arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi Imad A., gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi'nde bulunan bir apart otelde meydana geldi. Yabancı uyruklu Doğan Duman ile akrabası Imad A., aileleri arasındaki husumeti sonlandırmak amacıyla bir araya geldi. Ancak, otelin kafeteryasında bir süre sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Imad A., yanında taşıdığı tabancayı çıkardı ve Doğan Duman’a ateş etti. Duman, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası Imad A., bulunduğu otomobille olay yerinden kaçtı. Ancak, Güzelyurt Mahallesi'nde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı, gerekli işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek bugün adliyeye sevk edildi. Olay sonrası Duman’ın cansız bedeni ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.