Bozyazı » Eğitim »

Bozyazı'da Dilimizin Zenginlikleri Projesi 'nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bozyazı'da Kasım ara tatiline kadar en çok kitap okuyan öğrenciler, Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törenle ödülleri takdim edildi.

Bozyazı Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, okuma kültürünün öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimindeki önemine dikkat çekerek, bu başarıda emeği bulunan tüm öğretmenlere ve ailelere teşekkür etti. Öğrencilerin okuma alışkanlığını destekleyen her çalışmanın kaymakamlık olarak yanlarında olduklarını ifade etti.

Törene İlçe Millî Eğitim Müdürü Uğur Şahin de katılarak öğrencilere tebriklerini iletti.

Kasım ara tatilinde yapılan değerlendirmeye göre: İlkokullar arasında Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Ahmet Yalçın, Ortaokullar arasında Bozyazı Ortaokulu öğrencisi Göktuğ Şafak Akdemirci, Liseler arasında ise Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nuran Badem ilçemizde en çok kitap okuyan öğrenciler olarak belirlendi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.