Erzurum Yakutiye'de Doğalgaz Patlaması Sonucu 2 Ev Çöktü, 1 Yaralı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşanan doğalgaz patlamasında iki ev yıkıldı ve bir kişi yaralandı. Kentte son günlerde doğalgaz kesintileri yaşanıyordu. Bugün sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrasında birçok gaz sızıntısı ihbarı alındı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erzurum'da iki gündür süregelen doğalgaz sorunu, bugün sabah saatlerinde Yakutiye İlçesi'nde patlama ile sonuçlandı. Rabiaana Hatun Mahallesi'nde meydana gelen olay, çevrede büyük paniğe yol açtı. Patlama, iki evin çökmesine neden oldu ve çevredeki binalarda da hasarlar oluştu. Patlamanın etkisiyle evin içinde bulunan bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, güvenlik önlemleri alarak enkaz altında arama çalışmalarına başladı. Ayrıca, bölgedeki gaz sızıntıları ile ilgili ihbarlar da değerlendiriliyor. Palen Doğalgaz ekipleri, vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.