Güncel »

Afyonkarahisar Sultandağı'nda Gazze İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla hayır çarşısı açıldı. Sultandağı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sultandağı Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, çarşıdan elde edilen gelir Gazze'ye gönderilecek.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde, Gazze'deki insanlara yardım amacıyla bir hayır çarşısı kuruldu. Sultandağı Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Sultandağı Şubesi tarafından organize edilen etkinlik, Selçuklu Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Çarşıda, Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu. İlçe Müftüsü Saim Özbakır, çarşıdan elde edilecek gelirin Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını vurgulayarak, destek veren herkese teşekkür etti. Hayır çarşısı, yerel halkın da yoğun ilgisini gördü ve toplumsal dayanışma örneği sergilendi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.