Yaşam »

Sındırgı'da Deprem Sonrası Çocuklarla Oyun Etkinliği Düzenlendi

Sındırgı'da deprem sonrası çocukların travmalarını hafifletmek amacıyla oyun etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte geleneksel oyunlar oynanarak çocukların keyifli bir gün geçirmesi hedeflendi. Aileler de etkinlikten memnun kaldıklarını ifade etti.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, depremden etkilenen çocuklar için düzenlenen etkinlikte, alan koordine sorumlusu Gülyeter Yaşar, Sındırgı'nın bu tür etkinliklere ulaştıkları 66. şehir olduğunu belirtti. Yaşar, "Depremden etkilenen çocuklarla birlikte bir nebze olsun yaşadıkları travmayı oyunla hafifletmeye çalışıyoruz" dedi. Etkinlikte mangala, masa güreşi, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlar tanıtıldı. Gün boyunca çocuklar bu oyunlarla eğlenirken, aileler de etkinliğin faydalı olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.