Asayiş »

Hatay'da Emniyet Güçleri Tarafından Aranan 5 Kişi Tutuklandı

Hatay'da yapılan operasyon sonucunda, hapis cezası ile aranan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Yapılan çalışmalarda Narlıca Mahallesi'nde bir tırdan akü çalınması olayıyla bağlantılı olduğu belirtilen şüpheliler, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan kişiler olarak dikkat çekti.

Hatay Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Narlıca Mahallesi'nde park halindeki bir tırdan 4 adet akü çalınması olayının şüphelisi N.Ö. ile birlikte, cezaevinde yatan V.K. (3 yıl 4 ay), H.K. (4 yıl 2 ay) ve dolandırıcılık suçundan aranan A.Ö. ve Y.E.B. de gözaltına alındı. Bu şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.