Yaşam »

Eskişehir'de Evlenecek Çiftlere Evlilik Öncesi Eğitim Verildi

Eskişehir'de evlenecek genç çiftler için düzenlenen eğitim programında, çiftler evlilik öncesinde bilgilendirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, 2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi çerçevesinde evlenecek çiftlere yönelik bir eğitim programı düzenledi. Bu program, gençlerin evlilik öncesi bilinçlenmelerini sağlamayı amaçlıyor. Çiftler, İl Müdürlüğü yetkililerinden evlilik hayatına dair önemli bilgiler alarak, gelecekteki yaşamlarına hazırlık yaptılar. Eğitim, 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi ve katılımcılar, evlilikte karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgilendirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.