Yaşam »

Samsun İlkadım'da Üniversiteyi Kazanan 332 Öğrenciye 5 Bin TL Yardım Yapıldı

Samsun İlkadım Belediyesi, üniversiteyi kazanan ihtiyaç sahibi 332 öğrenciye 5 bin TL eğitim yardımı sağladı. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gençlere yönelik desteklerinin süreceğini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, üniversiteyi kazanan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik eğitim yardımları devam ediyor. İlkadım Belediyesi, bu yıl toplamda 332 öğrenciye her biri için 5 bin TL eğitim desteği sağladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu projeyle, eğitimde fırsat eşitliği güçlendirilmek isteniyor. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yaptığı açıklamada, "Eğitim, geleceğe yapılan en değerli yatırımdır" diyerek, gençlerin her zaman destekleneceğini vurguladı. Kurnaz, geçen yıl başlattıkları projeyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti. Bu yardımların ailelerin yükünü hafifletmeyi hedeflediğini ifade eden Kurnaz, önümüzdeki dönemde gençlere yönelik desteklerin süreceğini söyledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.