Yaşam »

Ordu Ünye'de Hayatını Kaybeden 6. Sınıf Öğrencisi Suat Ermiş'in Cenazesi Gözyaşlarıyla Uğurlandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde 6. sınıf öğrencisi Suat Ermiş, hayatını kaybetti. Cenazesi, ailesinin evinin önünde helallik alınmasının ardından Düzçiftlik Camisi'ne getirildi. Cenaze töreninde anne Semiha Ermiş'in gözyaşları yürekleri dağladı. Suat'ın ağabeyi de 10 yıl önce 6 yaşında kalp krizinden vefat etmişti.

Ünye ilçesinde yaşayan Suat Ermiş'in cenaze töreni, Çınarlık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde gerçekleştirilen helallik merasimiyle başladı. Ardından cenaze, Düzçiftlik Camisi'ne götürüldü. Törene katılanlar arasında Suat’ın öğretmenleri ve arkadaşları da yer aldı. Cenaze namazı, Cuma namazının ardından Ünye Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırıldı. Anne Semiha Ermiş, tabutun başında gözyaşları dökerek feryat etti. Suat Ermiş'in aile geçmişi de dikkat çekiciydi; daha önce 6 yaşındaki ağabeyi, kalp krizinden yaşamını yitirmişti. Ailede, Suat'tan geriye bir kız çocuklarının daha olduğu bilgisi edinildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.