Asayiş »

Kocaeli Kandıra'da Gemide Yangın, 1 Kişi Kurtarılmayı Bekliyor

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kefken açıklarında bir gemide çıkan yangın nedeniyle mürettebatın tahliyesi sürüyor. Vali İlhami Aktaş, 25 kişilik ekipten 24'ünün kurtarıldığını, bir kişinin ise kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Yangınla ilgili söndürme çalışmaları da devam ediyor.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kandıra ilçesi Kefken açıklarında bir yabancı menşeli gemide çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yangın, geminin kıyıya yaklaşık 30 mil mesafede bulunurken, olayın ardından Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik, UMKE ve ambulans ekipleri bölgeye yönlendirilmiştir. Vali Aktaş, 25 kişilik mürettebattan 24'ünün tahliye edildiğini, gemide kalan 1 kişinin kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Saat 18.00 sıralarında meydana gelen yangın sonrası ilgili kurumlar hemen harekete geçti. Mürettebatın durumunun iyi olduğu bilgisi alınırken, yangınla ilgili söndürme çalışmaları da devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.