Yaşam »

Eskişehir Hoşnudiye'de Türk Bayrağını Öpen Teyzenin Görüntüsü Sosyal Medyada İlgi Gördü

Eskişehir'in Hoşnudiye Mahallesi'nde bir kadın, veteriner işletmesinin önünde asılı Türk bayrağını öpüp başının üzerine koydu. Bu duygu dolu anlar, işletme içinde bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve daha sonra sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler, izleyenleri etkileyerek duygusal bir etki yarattı.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, bir kadın, veteriner işletmesinin önünde asılı olan Türk bayrağını defalarca öperek başının üstüne koydu. Anlar, işletme içinde oturan bir müşteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldığında, işletme yetkilileri de bu duruma duygu dolu bir yanıt verdiler. Veteriner Sağlık Teknikeri Güler Kara, "Bir müşterimiz bayrağımızı öpen kadını tesadüfen çekti. Biz de görünce çok duygulandık," dedi. Bayrağın kutsal olduğunu vurgulayan Kara, "Bayrağımız burada dalgalanıyor olması bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu. Bu olay, Eskişehir'de vatandaşlar arasında bayrak sevgisinin ve saygısının bir kez daha önemini gösterdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.