Asayiş »

Bilecik Osmaneli'nde Bağ Evinde Meydana Gelen Yangında Evin Kullanılamaz Hale Geldiği Belirtildi

Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Ciciler köyündeki bir bağ evinde çıkan yangın, evin kullanılmaz hale gelmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre, dumanları gören vatandaşlar durumu hemen acil servise bildirdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, jandarma da olay yerine intikal etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik'te Cociler köyündeki bağ evinde öğle saatlerinde başlayan yangın, çevredeki vatandaşların dikkati sayesinde erken haber verildi. Yangının çıktığı esnada evde kimsenin bulunmadığı, can veya hayvan kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yangın sonrası yapılan incelemelerde, evin hafta sonları konaklama amacıyla kullanıldığı ve olayın güneş panelinden kaynaklandığı değerlendirildi. Yangının ardından jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve yangının sebebini belirlemek için araştırmalara devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.