Spor »

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü, Faysal Sılıv'ı tebrik etti.

Aydınlı milli sporcu Faysal Sılıv, Abu Dhabi'de düzenlenen WAKO Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dünya ikinciliğini kazandı. Finale yükselen Sılıv, mücadeleci ruhuyla dikkat çekti ve bu başarı Aydın'da büyük bir sevinçle karşılandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, milli sporcuyu tebrik ederek destek veren herkese teşekkür etti.

Abu Dhabi'de gerçekleştirilen WAKO Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Aydınlı sporcu Faysal Sılıv, güçlü rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi. Finaldeki performansıyla büyük takdir toplayan Sılıv, dünya ikinciliğini elde etti. Bu başarı, Aydın'daki spor camiasını sevince boğdu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, Sılıv'ın başarısının Aydın ve Türkiye için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Müdür Yığmatepe, Sılıv'ın başarısında emeği geçen antrenörler ve destek veren herkese de teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.