Şanlıurfa Siverek'te Hayırseverler Tarafından Sahipsiz Kedilere Mama Bırakıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hayırseverler, soğuk kış günlerinde sahipsiz kedilere mama bıraktı. İyilik Sensin Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, sokak kedilerine mamalar ulaştırıldı. Dernek gönüllüleri, mama desteği ile kedilerin düzenli beslenmesine katkı sağladı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, soğuk havalarda sahipsiz kedilere yardım etmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. İyilik Sensin Derneği öncülüğünde düzenlenen bu etkinlikte, Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda yaşayan sokak kedilerine mama bırakıldı. Dernek gönüllüleri, getirdikleri mamaları alanda çalışan görevlilere teslim ederek kedilerin düzenli beslenmesine katkıda bulundu.
Etkinlik sonrası bir açıklama yapan İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar, hem insanlar hem de sahipsiz hayvanlar için yardım çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Bayraktar, "Her can bizim için değerlidir. Dernek olarak ihtiyaç sahibi insanlara nasıl ulaşıyorsak, sokakta aç kalan hayvanlara da imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz." dedi. Ayrıca, dernek yetkilileri, kış mevsimi boyunca mama yardımlarının devam edeceğini belirtti.