Siyaset »

Konya'da Adliye - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Bağlantısında Çalışmalar Tamamlanmak Üzere

Konya'da Adliye - Şehir Hastanesi raylı sistem bağlantısında sona yaklaşıldığı bildirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi, ulaşım kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, bağlantı hattının yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı'nın Şehir Hastanesi'ne bağlanması amacıyla Adliye - Şehir Hastanesi bağlantı çalışmalarında son aşamaya geliyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, raylı sistem yatırımlarının devam ettiğini ifade ederek, Şehir Hastanesi - Yeni Sanayi arasındaki 11.1 kilometrelik ilk etabın hızla sürdüğünü dile getirdi. Ayrıca, Yeni Sanayi - Stadyum arasındaki ikinci etap çalışmalarına da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın başladığını kaydetti. Başkan Altay, Adliye - Şehir Hastanesi hattı için yapılan 1.4 kilometrelik bağlantı çalışmasının Yeniceler Caddesi'nde sürdüğünü ve kapalı olan şeritte asfalt yenilemesi yaparak yolu trafiğe açtıklarını açıkladı. Hattın yıl sonuna kadar tamamlanması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Altay, projenin hayırlı olmasını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.