Asayiş »

Arpaçay'da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Arpaçay'da düzenlenen asayiş toplantısında güvenlik önlemleri ele alındı. Toplantıya Kaymakam Muhammed Burak Akköz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Gülveren ve İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Aykut Bağcı katıldı.

Arpaçay'da, Kaymakamlık Makamı'nda düzenlenen asayiş ve güvenlik toplantısında, ilçede yürütülen güvenlik uygulamalarıyla kış mevsimi için alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantı, güvenlik güçlerinin mevcut durumu gözden geçirmesi ve gelecekteki önlemleri tartışması açısından önemli bir fırsat sundu. Kaymakam Muhammed Burak Akköz'ün başkanlık ettiği toplantıda, Jandarma ve Emniyet yetkilileri, Arpaçay'daki asayiş durumunu ve gerekli tedbirleri detaylı bir şekilde ele aldı. Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.