Asayiş »

Adana Kozan'da Aranan Üç Şahıs Cezaevine Gönderildi

Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan operasyonlar sonucunda çeşitli suçlardan aranan üç şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada asayiş ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla 41 noktada denetim gerçekleştirdi. Bu denetimlerde toplam 292 emniyet personeli görev aldı. Yapılan uygulamalarda 1 tabanca, 14 fişek, 4.70 gram uyuşturucu madde ve 354 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu satıcısı ile silahlı kanuna muhalefet suçundan aranan iki şahıs, dolandırıcılıktan 4 yıl 8 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Yakalanan üç şüpheli, emniyet ve adliye işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Trafik denetimlerinde ise modifiyeli dört araca işlem yapılırken, 124 motosiklet sürücüsüne çeşitli idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 21 araç ve 7 motosiklet trafikten men edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.