Güncel »

Ankara'da Bakan Güler, Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanı Nur ile Bir Araya Geldi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur ile Ankara'da bir toplantı gerçekleştirdi. İki bakanın görüşmesine dair fotoğraflar, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur ile önemli bir görüşme yaptı. Bu toplantı, iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Toplantıya ait fotoğraflar, bakanlığın sosyal medya hesaplarından takipçilerle paylaşıldı. Güler'in, Nur ile gerçekleştirdiği görüşmede, deniz ulaşımı ve liman yönetimi konularında ortak projeler üzerinde durulduğu öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.