Kültür Sanat »

Eskişehir'de Düzenlenen Sergide Kazı Çalışmalarında Bulunan Eserlerin Fotoğrafları Sergilendi

Eskişehir'de açılan sergide, arkeolojik kazılarla ortaya çıkan tarihi eserlerin fotoğrafları sergilendi. Vali Hüseyin Aksoy'un katılımıyla gerçekleşen sergi, ildeki kültürel mirası tanıtmayı amaçlıyor. Eskişehir'in farklı bölgelerinde yürütülen kazılardan elde edilen eserlerin görüntüleri, ziyaretçilerle buluştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Eskişehir ilinde düzenlenen sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Dünyası Vakfı'nın iş birliği ile hayata geçirildi. Açılış töreninde konuşan Vali Hüseyin Aksoy, şehrin zengin tarihi ve kültürel mirasının korunmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, kazı çalışmalarına destek veren tüm kurum ve uzmanlara teşekkür etti. Sergi, Eskişehir’in geçmişine ışık tutan önemli eserleri gün yüzüne çıkararak, ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.