Spor »

İstanbul'da Fenerbahçe, Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak puanını artırdı.

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı derbide 90+5. dakikada Jhon Duran'ın attığı golle 1 puanı aldı. Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında gerçekleşen karşılaşma sonucunda, sarı-lacivertli ekip bu sezonki 5. beraberliğini elde ederek puanını 32’ye yükseltti.

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunun en iyi başlangıcını yapmış ve ilk 10 haftada puan kaybı yaşamamıştı. Ancak, 12 maçta 31 puan toplayan takım, Galatasaray karşısında beklenen galibiyeti elde edemedi. 44. dakikada Edson Alvarez’in attığı gol, VAR incelemesi sonucu iptal edildi. Hakem Yasin Kol, pozisyonu izleyerek Milan Skriniar’ın elle oynadığı gerekçesiyle golü geçersiz kıldı.

Maçın ikinci yarısında pozisyona girmekte zorlanan Fenerbahçe, uzatma dakikalarında Jhon Duran’ın attığı golle eşitliği sağladı. Bu sezon 14 haftada 13 gol yiyen Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında 4-0 galip gelmişti. Ancak, sonrasında oynadığı 4 maçta kalesinde gol görmeye devam etti. Sarı-lacivertliler, bu sezon 5 maçta gol yememiş durumda.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.