Yaşam »

Adana'da Okan Ersin, Boynuna Batan Tel Sonucu Engelli Kaldı

Adana'da Okan Ersin, 6 yaşında geçirdiği kaza sonucu engelli oldu. Annesi Hacer Ersin, Okan’ın mutluluğunun aileleri için en önemli şey olduğunu ifade etti. Okan, jandarma ve polis arabalarını çok sevdiğini, yürümek ve gezmek istediğini belirtti.

Adana'da yaşayan Okan Ersin, 6 yaşındayken bahçede oynarken boynuna tel batması sonucu engelli hale geldi. Annesi Hacer Ersin, Okan'ın engelli olmasının ardından ailelerinin hayatında büyük zorluklar yaşandığını dile getirdi. Okan, 22 yaşına kadar annesi tarafından taşındı. Şimdi ise 4 kişinin yardımıyla taşınabiliyorlar. Hacer Ersin, Okan’ın mutluluğunun kendileri için en büyük sevinç kaynağı olduğunu belirtti. Okan, jandarma ve polis arabalarını gördüğünde mutlu olduğunu, en çok kamyon ve kepçe oyuncaklarını sevdiğini ifade etti. Yürümek ve gezmek istediğini dile getiren Okan, çoğu zaman hastalanma korkusuyla kış aylarında köyde kalamadıklarını söyledi. Aile, Okan’ın tedavi imkânı bulamamasından dolayı büyük üzüntü yaşıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.