Silifke »

Silifke’de Tekneyle Kaçırılan 420 Bin Elektronik Sigara Yakalandı: 6 Şüpheli Tutuklandı

Mersin’de sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında bir tekneye yapılan operasyonda on binlerce elektronik sigarayla yakalanan 6 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmada Silifke ilçesinde 6 şüphelinin kaçak elektronik ısıtmalı sigara ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine şüpheli şahısların yakalanması için karadan ve denizden eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 6 şüpheli kaçak sigara dolu valizleri tekneden araçlara aktarırken suçüstü yakaladı. Teknede ve araçlarda yapılan arama 3 bin 500 karton kaçak sigara ile 420 bin adet elektronik ısıtmalı kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.