Yaşam »

Elazığ'da Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın annesi Safiye Aktaş, Elazığ'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. 74 yaşındaki Safiye Aktaş, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Cenaze namazı, Polatlar Camii'nde kılındı ve Harput'taki aile mezarlığına defnedildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın annesi Safiye Aktaş, 74 yaşında hayatını kaybetti. Vefatının ardından Elazığ'da düzenlenen cenaze töreninde birçok önemli isim bir araya geldi. Cenaze namazı, Polatlar Camii’nde öğle saatlerinde kılındı. Törene, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakan yardımcıları ve pek çok vali ile siyasetçi katıldı. Safiye Aktaş, Harput'taki aile mezarlığında defnedildi. Törene katılanlar, merhumenin yakınlarına başsağlığı diledi. Aktaş, annesinin cenaze törenine katılarak son görevini yerine getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.