Güncel »

Muğla Bodrum'da Kaymakam Ali Sırmalı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bodrum'da Kaymakam Ali Sırmalı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda bölgedeki sorunları dinleyip çözüm yollarını tartıştı. Muhtarların taleplerini not alan Sırmalı, ilgili birim müdürlerine anında talimatlar vererek sorunların hızla çözüleceğini belirtti. Ayrıca, Bodrum'a kazandırılacak yeni hizmet binaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum'da yapılan toplantıda Kaymakam Ali Sırmalı, muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde durdu. Muhtarlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Sırmalı, talepleri dikkatle not aldı ve ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek çözüm süreçlerinin hızlandırılacağını ifade etti. Bodrum’a kazandırılması planlanan yeni hizmet binaları hakkında da muhtarlara bilgi veren Sırmalı, bu hizmetlerin bölgeye katkı sağlayacağını vurguladı.

Toplantıda Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli de yer aldı. Darendeli, muhtarlara asayiş konularında özellikle göçmen kaçakçılığına karşı dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı. Mahallelerde şüpheli görülen durumların derhal emniyete bildirilmesi gerektiğini vurgulayan Darendeli, bu konuda yerel yönetim ve emniyetin iş birliği yapmasının önemine değindi.

Toplantının sonunda Kaymakamlık, muhtarlardan gelen sorunların takip edileceğini ve benzer toplantıların düzenli olarak yapılacağını duyurdu. Bu sayede Bodrum’un sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.