Güncel »

Kayseri Hacılar'da Engellilik Mesajı: Fırsat Verilirse Başarılar Artar

Kayseri Hacılar Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Fatih Erkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, engelliliğin bir eksiklik olmadığını vurguladı. Erkan, fırsat verildiğinde engelli bireylerin büyük başarılar elde edebileceğine dikkat çekti. Ayrıca, toplumun güçlenmesi için herkesin engelli bireylerin sosyal hayata katılımını desteklemesi gerektiğini ifade etti.

Hacılar Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Başkanı Fatih Erkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engelliliğin sadece bir durum olduğunu ve doğru imkânlar sunulduğunda büyük başarılara kapı aralayabileceğini belirtti. Milli sporcu Sümeyye Boyacı'nın başarılarının, engelli bireylerin potansiyelini göstermek için önemli bir örnek olduğunu dile getiren Erkan, toplumun güçlenmesinin, herkesin eşit şartlarda sosyal hayata katılabilmesiyle mümkün olduğunu vurguladı. Ayrıca, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve eğitim ile üretime katılımını artırmak için toplumda bir bilinç oluşturulması gerektiğini ekleyerek, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Erkan, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileyerek sevgi ve selamlarını iletti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.