Yaşam »

Şırnak Güçlükonak'ta Engellilere Akülü Sandalye Dağıtımı Yapıldı

Şırnak Güçlükonak ilçesinde hayırsever bir polis memuru, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireylere akülü sandalye dağıttı. Yıl boyunca birçok ihtiyaç sahibine yardım ulaştıran Mustafa Şahin, bu özel günde de engelli bireylere umut oldu.

Mustafa Şahin, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği iyilik projeleri ile tanınıyor. Toplamda 30 bin 563 yardım teslimatı gerçekleştirerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde de birçok engelli bireye akülü sandalye dağıttı. Şahin, yaptığı iyiliklerle Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Adana'ya kadar birçok ilde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, yılın her günü engelli bireylerin yanında olmayı kendine görev edindiğini ifade etti. "Ülkemizin her yerindeki kardeşlerimiz bizim için çok kıymetli. Onlara ulaşmak, hayatlarını kolaylaştırmak bizim için büyük bir gurur" diyen Şahin, destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Projeden yararlanan Şükran Erdoğan, daha önce akülü sandalyesi olmadığı için zorluklar yaşadığını belirterek, sosyal medya üzerinden Şahin'e ulaştığını ve kısa sürede akülü sandalyesine kavuştuğunu söyledi. Erdoğan, "Hayatım değişti, artık özgürce hareket edebiliyorum" diyerek mutluluğunu paylaştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.