Güncel »

Malatya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Etkinlik Düzenlendi

Malatya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında MalatyaPark AVM'de farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte katılımcılar engellilik konusuna dair bilgi edinme fırsatı buldu.

Malatya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla MalatyaPark AVM'de farkındalık etkinliği düzenlendi. Yeşilyurt Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen programa, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit de katıldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte empati parkuru, sesli top kontrolü ve penaltı atışı gibi uygulamalar yapıldı.

Ayrıca, etkinlikte "Gülen Yüzler Bir Tebessüm, Bin Mutluluk" adlı folklor gösterisi sahnelendi. Katılımcılar, engellilik konusunda farkındalık kazanırken duygusal anlar yaşadı. Etkinlik, toplumda engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladı. Bu tür etkinliklerin devam etmesi bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.