Güncel »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 4-7 Aralık'ta Buz Pateni Yarışması Yapılacak

Tekirdağ'da 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Artistik Buz Pateni 1. Bölge Yarışması öncesi, sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ile bir araya geldi. Yarışmaya katılacak sporcular, Üzgün'den başarı dilekleri aldı. Tekirdağ'ı temsil edecek sporcular arasında Defne Erdem, Ada Ateş ve Kerem Ürkmez yer alıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 04-07 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Artistik Buz Pateni 1. Bölge Yarışması, Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun faaliyet programında yer alıyor. Yarışmanın ön hazırlıkları kapsamında, Avrasya Buz Sporları Kulübü sporcuları antrenörleri ve kulüp yönetimi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Üzgün, sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Yarışmaya katılacak sporcular arasında Chicks-2 kategorisinde Defne Erdem, Chicks-1 kategorisinde Ada Ateş ve Figen Aybüke Kesmekaya, Chicks-1 Erkek kategorisinde Kerem Ürkmez ve Cubs-1 kategorisinde Verda Güvenilir gibi isimler öne çıkıyor. Yarışmanın düzenlenmesi, Tekirdağ'daki buz pateni sporuna olan ilgiyi artırması açısından büyük önem taşıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.