Asayiş »

Konya Hüyük'te Garajda Çıkan Yangın, Bitişik Evi Tehdit Etti

Konya'nın Hüyük ilçesinde meydana gelen yangında, garajda bulunan bir araçta çıkan alevler bitişikteki eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Hüyük ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, mahallede yaşayan M.G. ailesiyle birlikte cenazeye gitmişti. Garajda bulunan hafif ticari araç, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alevler garajın bitişiğindeki evin çatısına sıçradı. Olayın ardından itfaiye ve jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Garajdaki araç, vatandaşlar tarafından boş bir araziye taşınırken, itfaiye evdeki yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında garajdaki araç kullanılamaz hale gelirken, evde de maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılmaya devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.