Güncel »

Gaziosmanpaşa'da Hak Sahipleri Dairelerini Belirledi

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin daireleri belirlendi. Sarıgöl Mahallesi'nde inşa edilen projede 863 konut, 28 ticari birim ve 22 bin 278 metrekare yeşil alan yer alıyor. Proje ile birlikte vatandaşlar güvenli ve modern bir yaşam alanına kavuşmuş olacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı vekili Eray Karadeniz, "Sarıgöl Mahallesi'nde 22 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. Proje kapsamında 893 bağımsız bölüm bulunuyor. Ayrıca 1.000 araç kapasiteli bir otopark ile sosyal donatılar da yer alıyor. Çekilişlerimizi yapıyoruz, mart ayı gelmeden daireleri teslim etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüm projesinde daireleri belli olan Türkan Karasu, "Cumhurbaşkanımızdan ve belediye başkanımızdan teşekkürlerimi sunuyorum. Dairemin belli olmasına çok sevindim" dedi. Sarıgöl Mahallesi'nde inşa edilen proje, depreme dayanıklı, güvenli, modern ve sosyal donatılara sahip bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Proje, 863 konut ve birçok sosyal alan ile bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.