Asayiş »

Eskişehir Tepebaşı'nda Damperi Açık Tırın Devrildiği Kaza Kıl Payı Atlattı

Eskişehir'de damperi açık kalan bir tır, Plaka Tanıma Sistemi direğine çarparak devrildi. Kazada yaralanan olmaması sevindirirken, tır sürücüsü Erdal G. emniyete götürüldü.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde meydana gelen kazada, 45 yaşındaki tır sürücüsü Erdal G.'nin kullandığı tır, açık kalan damperiyle Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğine çarptı. Çarpma sonrası PTS direği yola devrildi. Şans eseri, devrilen direk diğer araçların üzerine düşmedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı gerçekleştiren tırı durdurdu. Devrilen direk nedeniyle yolda aksamalar ve trafik kuyrukları oluştu. Karayolları ekipleri, gerekli çalışmaları yaparak yolu yeniden trafiğe açtı. Tır sürücüsü Erdal G., işlemleri için emniyete götürüldü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.