Manisa Sarıgöl'de Eğitim-Bir-Sen Heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak'ı Ziyaret Etti.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Eğitim-Bir-Sen heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ile eğitim projeleri ve yeni dönem planlamaları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyarette, eğitim çalışanlarının talepleri ve okulların ihtiyaçları da ele alındı.
Manisa Memur-Sen Temsilcisi Ahmet Yasav, Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl İlçe Başkanı Ali Kırer ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak'ı makamında ziyaret ederek, eğitim alanındaki gelişmelerle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Ziyarette, ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri, mevcut projeler ve gelecek dönem planlamaları detaylı bir şekilde ele alındı. Sendika temsilcileri, eğitim çalışanlarının taleplerini ve sahadan gelen geri bildirimleri Yıldırak’a ileterek, okulların ihtiyaçlarını da gündeme getirdi.
Eğitim Süreçlerinin Geliştirilmesi
Görüşmede, eğitim süreçlerinin geliştirilmesi, fiziki koşulların iyileştirilmesi ve kurumlar arası iş birliği olanakları da masaya yatırıldı. Eğitim-Bir-Sen heyeti, ilçede eğitim kalitesinin artırılması noktasında destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Cezmi Yıldırak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimde iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Yıldırak, ilçede yürütülen eğitim çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.