Spor »

Manisa'da Kadın Voleybol Takımı, Türkiye İkinciliği Başarısını Elde Etti

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen 3. Kamu Spor Oyunları Türkiye Finali'nde Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Takım, sergilediği mücadeleci oyun ve güçlü takım ruhuyla dikkat çekti.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'da gerçekleştirilen 3. Kamu Spor Oyunları Türkiye Finali'nde başarıyla mücadele ederek Türkiye ikincisi oldu. Turnuva boyunca gösterdiği azim ve disiplinle güçlü rakipleri karşısında etkileyici bir performans sergileyen Manisa ekibi, bu süreçte büyük bir takım ruhu ortaya koydu.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, elde edilen başarı dolayısıyla takımı tebrik ederek kurumlar arası sporun önemine dikkat çekti. Öztürk, "Kadın personelden oluşan voleybol takımımızı üst düzey performanslarından dolayı kutluyorum. Kurumlar arası sporun önemine inanıyoruz ve bu anlayışı yaygınlaştırmak için Manisa’da çeşitli projeler geliştireceğiz. Özellikle kadınları spora teşvik eden projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Bakanlık tarafından "Gelin Sporda Buluşalım" temasıyla düzenlenen Kamu Spor Oyunları, kamu çalışanlarını spora teşvik etmeyi ve kurumlar arası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlik, çalışanların hem bedensel hem de ruhsal sağlıklarına katkı sunmayı amaçlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.