Asayiş »

Artvin Hopa'da Uyuşturucu Suçundan Aranan Kişi Yakalandı

Artvin'in Hopa ilçesinde, Gürcistan'a kaçmaya çalışan uyuşturucu suçlusu yakalandı. Hakkında 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs, yapılan operasyonda gözaltına alındı. Operasyonda, şahsın kaçışına yardım eden tır şoförü ve araçta bulunan yabancı uyruklu kişiler de gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramada metamfetamin ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunan bir şahsın yasa dışı yollarla Gürcistan'a kaçma girişiminde bulunacağını tespit etti. Hopa ilçesindeki Sugören mevkiinde gerçekleştirilen operasyonda, bu şahıs bir otomobil çekici içerisinde yakalandı. Şahsın kaçışına yardım eden tır şoförü ve araçta bulunan yabancı uyruklu kişiler de gözaltına alındı.

Operasyon sırasında yapılan üst aramasında 14,13 gram metamfetamin bulundu. Olayla ilgili olarak, gözaltına alınan şahıslar hakkında "Suçluyu Kayırma" ve "Göçmen Kaçakçılığı" suçlarından adli işlem başlatıldı. Yabancı uyruklu şahıs ile ilgili olarak ise sınır dışı işlemleri devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.