Yerel »

Marmis İlçesinde Fırtına ve Sağanak Nedeniyle 3 Tekne Karaya Oturdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonucu 3 tekne karaya oturdu. Fırtına sırasında bazı ağaçlar devrildi ve vatandaşlar zorluk yaşadı. Tekne personelinin sağlık durumu iyi, yardım talebi yok.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan sağanak yağış ve fırtına, sabah saatlerinden itibaren etkisini artırdı. Bu durum, vatandaşlar için zorlu anlar yaşanmasına neden oldu. Fırtına nedeniyle bazı ağaçlar yollara devrildi. Ayrıca, Türk bayraklı 3 tekne, Hisarönü Körfezi İnbükü Koyu'nda karaya oturdu. Granitsa, Kastabos ve Wiseone isimli gezinti tekneleri üzerinde inceleme yapan ekipler, tekne personelinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve yardım talebinin bulunmadığını bildirdi. Yapılan kontrollerde teknelerden herhangi bir deniz kirliliği tespit edilmedi. Karaya oturan teknelerin, hava koşullarının düzeldiğinde kurtarılması planlanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.