Güncel »

İzmir Menderes'te Hafızlık Eğitimi Tamamlayan 12 Kız Öğrenci İcazetlerini Aldı

İzmir Menderes'te düzenlenen icazet töreninde 12 kız öğrenci hafızlık belgelerini aldı. Ahlak Kültür ve Çevre Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerin aileleri ve misafirler de yer aldı.

İzmir Menderes Müftülüğü İzmir Bölge Kız Kur’an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan 12 kız öğrenci, Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEV) tarafından düzenlenen merasimle icazetlerini aldı. Törene İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, Menderes İlçe Müftüsü Emir Veran ve AKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Metin Koçer katıldı. Hafızlık belgelerini alan öğrencilere taçları giydirildikten sonra hediyeleri takdim edildi. İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, Kur’an ile yetişen gençlerin geleceğin umudu olduğunu belirterek, "Bu gençler bizim geleceğimizdir" ifadelerini kullandı. Yılmaz, hafızlara emek veren ailelerine, hocalarına ve destek olanlara teşekkür etti. Program, hafızların Kur’an tilavetleri ve dualarla sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.